Köpa knipkulor - Vilka knipkulor är bäst?

Vill du köpa knipkulor men vet inte vilka du ska välja? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig att välja ett par riktigt bra knipkulor som passar just dig! Här listar vi de bästa och populäraste knipkulorna i varje kategori.


Testvinnare!

Bästa knipkulornaSmartballs Teneo Duo

En riktig storsäljare som vunnit flertalet priser och bäst i test! 

Två mindre kulor inuti kulorna som roterar vid rörelse vilket gör träningen effektivare samtidigt som det dessutom stimulerar på ett mycket behagligt sätt!

Pris: 249:-

Köp knipkulor


Knipkulor med utbytbara vikter

Knipkulor med utbytbara vikterLELO Luna Kegel

Väldigt populära knipkulor som tack vare sitt unika pärlsystem är flexibla och bra för nybörjaren!

Välj den vikt som passar dig bäst då dessa knipkulor kommer med utbytbara vikter. Börja med de lättare kulorna och öka på vikten ju mer tränad du blir.

Pris 499:-

Köp knipkulor


Komplett bäckenbottentränare!

App för bäckenbottenträningOhMiBod Lovelife Krush

Utsedd till årets bästa digitala hälsoprodukt!

Avancerat hjälpmedel som känner av din uthållighet, hur hårt du kniper och din muskelkontroll för att sedan ta fram det ultimata träningsprogrammet. Låt Lovelife Krush göra jobbet åt dig! 

Detta är dessutom en fullfjädrad orgasmframkallare av rang med flera olika vibrationsmönster!

Pris 1195:-

Läs mer och köp


Singelkulor

Bästa singel knipkulanKnipkula singel

En del nybörjare tycker att det känns bättre att använda en singelkula i början eftersom det blir lite enklare att knipa runt en kula istället för två. För att det ändå ska vara utmanande och effektiv träning är just denna kula lite tyngre än genomsnittet.

Pris 119:-

Läs mer och köp


Set med flera kulor

Bästa knipkulorna för gravidaJe Joue: Ami

Bäst i Test med högsta betyg!

Perfekt set för nybörjare som vill stärka upp sin bäckenbotten och bli riktigt vältränad! Tre olika kulor med olika vikt och mjukhet som hjälper dig tillbaka efter en graviditet. Att du får ett mycket bättre sexliv ett givetvis ett stort plus!

Pris 495:-

/las-mer-och-kop.jpg


Att köpa knipkulor online

Funderar du på att köpa knipkulor online finns det några saker som kan vara bra att tänka på innan köp. Vi guidar dig till ett bra köp! 

Diskreta leveranser

Även om man såklart inte behöver skämmas över att köpa knipkulor eller andra sexleksaker kanske man ändå inte vill skylta med det. Välj därför ett företag som skickar dina varor i diskreta paket utan logotyper. 

Hudvänliga material

Eftersom många kvinnor kan vara känsliga mot vissa material som återfinns i en del knipkulor kan det vara värt att välja ett par som är skonsamma för kroppen. De bästa knipkulorna är oftast tillverkade i dessa material. 

Tänk på hygienen

Välj knipkulor som är enkla att rengöra och hålla hygieniska. Detta är framförallt extra viktigt för dig som är gravid då kroppen är mer känslig mot infektioner. Undvik knipkulor med bomullssnören mellan kulorna då dessa tenderar att suga åt sig bakterier och är svårare att rengöra. Välj istället ett par i silikon som är lätta att hålla hygieniska. Köpa gärna till ett bakteriedödande rengöringsmedel för sexleksaker när du köper dina knipkulor.


Tips på rengöringsmedelRengör knipkulorna

Hygiene är en dryg bakteriedödande gel för sexleksaker som tar bort minst 99.9% av de vanliga bakterierna. Passar perfekt till rengöring av dina knipkulor efter användning.

Pris 79:-

/las-mer-och-kop.jpg


Hur stora knipkulor ska jag köpa?

Den absolut vanligaste storleken är 3-4 cm i diameter och det brukar vara ergonomiskt riktig för de allra flesta. Det finns dock även andra storlekar så ifall man tycker det känns obehagligt kan man köpa en lite mindre storlek istället. Det är dock viktigt att knipkulorna är tillräckligt stora för att fungera som ett motstånd när du kniper. 

Olika vikter på knipkulor

Det finns flera olika vikter på knipkulor vilket kan göra det lite förvirrande vid köp. Man kan se det lite grann som styrketräning. Ju tyngre vikter du har desto jobbigare blir det att lyfta. Börja därför med ett par lite lättare knipkulor och testa hur det känns. Det är bättre att byta upp sig senare istället för att köpa ett par som inte passar dig och som då antagligen inte kommer till användning. 

Det kan vara en god idé att köpa ett par knipkulor med utbytbara vikter så att du kan testa dig fram till vad som passar bäst för just dig. Du kan senare öka på vikten när du känner dig starkare.

Glöm inte köpa glidmedel till knipkulorna

Vid användning och träning med knipkulor rekommenderas att först stryka på lite glidmedel på knipkulorna och i slidmynningen. Se bara till att köpa ett glidmedel som fungerar bra till det material som dina knipkulor är tillverkade i. Vattenbaserade glidmedel passar däremot till alla knipkulor och sexleksaker.


Vattenbaserat glidmedelEkologiskt glidmedel

Ekologiskt glidmedel med toppbetyg! 

Ett vattenbaserat glidmedel som med fördel används till alla typer av knipkulor.

Pris 129:-

/las-mer-och-kop.jpg


Bra vuxenbutiker online

Det finns en uppsjö webbutiker som säljer knipkulor online, vissa bättre än andra. Eftersom utbudet är så stort kan det vara svårt att veta vilken butik som är bäst att handla ifrån. Vi listar här några kända butiker som är mycket bra och där du med gott samvete kan lägga en beställning utan att vara nervös.

Våra favoritbutiker

Bäst Bättre Bra
Sinful.se Joyland.se Vuxen.se

Fler bra butiker

Sexleksakeroutlet Mshop
Lustjakt Oliver&Eva
Winkwink Intimera