Bättre sex med hjälp av knipkulor

Ta hjälp av knipkulorna och träna dig till ett bättre sexliv! Knipkulor är inte bara ett bra träningsredskap för att motverka och förbygga problem under och efter en graviditet. De är desutom ett perfekt verktyg för att bland annat hjälpa dig till fler och starkare orgasmer i ditt sexliv.

Bättre sex med knipkulor

Genom att regelbundet göra knipövningar med hjälp av knipkulor ökar du blodgenomströmningen samtidigt som dina muskler i underlivet blir starkare. Detta har en rad positiva effekter på ditt sexliv.

/favicon.icoÖkad sexlust

/favicon.icoHögre känslighet

/favicon.icoLättare till orgasm

/favicon.icoKraftigare orgasmer

/favicon.icoHögre chans till multipla orgasmer

/favicon.icoTightare slida

Lär känna din kropp

Tack vare knipövningarna kan du på ett bättre sätt lära känna din kropp och hur den fungerar. Med en vältränad slida kan du enkelt lära dig hur du ska knipa under samlag för att lättare få orgasm. Exempelvis kan man knipa på ett sätt som gör klitoris mer framträdande eller som gör g-punkten mer lättåtkomlig. Dessutom kan du lära dig knipa på ett sätt som skänker mannen extra stimulans under sex. 

Kombinera nytta med nöje

Knipkulor behöver inte bara användas som träningsredskap utan kan även med fördel användas som en fantastisk sexleksak. Det finns faktiskt många knipkulor med inbyggda vibratorer och andra funktioner som ytterligare förstärker upplevelsen. Många kvinnor kan till och med knipa sig till orgasm utan någon annan stimulans än knipkulorna.


Knipkulor som ger dig orgasm

/ohmibod-lovlife-krush-knipkulor.jpgOhMiBod Lovelife Krush

Tack vare appen och den inbyggda sensorn gör dessa knipkulor det enkelt för dig att knipträna. Tack vare vibrationerna och den fantasitksa stimulansen gör de dessutom det enkelt för dig att få orgasm!

Pris 1195:-

/las-mer-och-kop.jpg